- Otrzymane podziękowania: 0
poza rynkiem panowała atmosfera pikniku
- Kominiarz
- Wylogowany
- Złoty forowicz
Less
Więcej
14 lata 7 miesiąc temu #851
przez Kominiarz
Replied by Kominiarz on topic Odpowiedź:poza rynkiem panowała atmosfera pikniku
Oczywiście, tylko zastanawia mnie skąd tyle agresji w wypowiedziach? I po co?
Rozmawiać też trzeba umieć. :laugh:
Na tym kończę temat i życzę żeby Pan szanowny znalazł mądrych forumowiczów z którymi będzie mógł porozmawiać :laugh:
Rozmawiać też trzeba umieć. :laugh:
Na tym kończę temat i życzę żeby Pan szanowny znalazł mądrych forumowiczów z którymi będzie mógł porozmawiać :laugh:
Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.
- Gość
14 lata 7 miesiąc temu #850
przez
Replied by on topic Odpowiedź:poza rynkiem panowała atmosfera pikniku
julia123 napisał:
Raczej radzę zacząć szanownej pani moderator zacząć czytać dokładniej. Może postawiłem o jeden przecinek za dużo. Czy tak jest bardziej zrozumiałe:
Luna, szanowna pani moderator jest tak ....
Zwrócilem się do Luny jako osoby, która jako nieliczna na tym forum potrafi napisać coś mądrego. I nie pisałem o Wawelu, ale miejscu równie ważnym dla Polaków.:
" jedzac w Wielki Piatek kielbase w miejscu rownie waznym dla Polakow jak Wawel,"
Czy teraz już jest jasne?
Luna widzisz? I tak poszło na Ciebie!
Nie dość że szanowny przedmówca nawet nie wie do kogo kieruje swoje przemówienia to nie czyta dokładnie.
Raczej radzę zacząć szanownej pani moderator zacząć czytać dokładniej. Może postawiłem o jeden przecinek za dużo. Czy tak jest bardziej zrozumiałe:
Luna, szanowna pani moderator jest tak ....
Zwrócilem się do Luny jako osoby, która jako nieliczna na tym forum potrafi napisać coś mądrego. I nie pisałem o Wawelu, ale miejscu równie ważnym dla Polaków.:
" jedzac w Wielki Piatek kielbase w miejscu rownie waznym dla Polakow jak Wawel,"
Czy teraz już jest jasne?
- Kominiarz
- Wylogowany
- Złoty forowicz
Less
Więcej
14 lata 7 miesiąc temu #849
przez Kominiarz
Luna widzisz? I tak poszło na Ciebie!
Nie dość że szanowny przedmówca nawet nie wie do kogo kieruje swoje przemówienia to nie czyta dokładnie. Otóż informuję że to ja jadłam kiełbasę w Wielki Piątek i to nie na Wawelu tylko na Rynku Krakowskim. I co ciekawe - czuję się patriotką! Mam także nadzieje że się w Klubie spotkamy - bo w końcu każdy ma prawo do własnych poglądów i własnego odbioru świata - a przecież można o tym grzecznie i spokojnie podyskutować.
Luna a może jednak wczoraj jadłaś kiełbasę na Rynku co? przyznaj się!!! :laugh:
Nie dość że szanowny przedmówca nawet nie wie do kogo kieruje swoje przemówienia to nie czyta dokładnie. Otóż informuję że to ja jadłam kiełbasę w Wielki Piątek i to nie na Wawelu tylko na Rynku Krakowskim. I co ciekawe - czuję się patriotką! Mam także nadzieje że się w Klubie spotkamy - bo w końcu każdy ma prawo do własnych poglądów i własnego odbioru świata - a przecież można o tym grzecznie i spokojnie podyskutować.
Luna a może jednak wczoraj jadłaś kiełbasę na Rynku co? przyznaj się!!! :laugh:
- Gość
14 lata 7 miesiąc temu #848
przez
Replied by on topic Odpowiedź:poza rynkiem panowała atmosfera pikniku
Luna, szanowna pani moderator, jest tak wyzwolona kobieta, ze nie ma dla niej zadnych swietosci, moze obrazac kilkanascie milionow katolikow w tym kraju, jedzac w Wielki Piatek kielbase w miejscu rownie waznym dla Polakow jak Wawel, a potem sie tym chwalac w Internecie, natomiast wszystkich tych, ktorzy chcieli pozegnac glowe naszego panstwa (jaka ona by nie byla, byl to w koncu prezydent wybrany w demokratycznych wyborach) nazywa nienormalnymi. Gratuluję poczucia patriotyzmu, po lekturze tego forum dochodze do wniosku, ze caly ten klub podroznikow to banda ignorantow i antypatriotow. Mialem sie wybrac kiedys w poniedzialek na prelekcje, ale teraz uznalem, ze nie warto.
- luna
- Wylogowany
- Senior forum
Less
Więcej
14 lata 7 miesiąc temu - 14 lata 7 miesiąc temu #846
przez luna
Replied by luna on topic Odpowiedź:poza rynkiem panowała atmosfera pikniku
Julia, bo jestem skłonna się obrazić
Jestem absolutnie normalna i byłam na uroczystościach. Nie uległam zbiorowemu szaleństwu. Byłam, bo nie ulegam modzie na ignorancje, kpinę i populizm.
A dla przeciwników - ten pochówek to symbol. I tak to należy rozumieć. Historia to z definicji przeszłość, więc i tak nasze wnuki będą na to inaczej patrzeć, tak jak my wychwalamy kontrowersyjnych sprzed wieków władców.
A poza tym wolę widzieć na własne oczy i mieć rzeczywistą wersję wydarzeń niż dawać się oszukiwać przez wszelakie media. To była naprawdę najciekawsza lekcja historii.
Jestem absolutnie normalna i byłam na uroczystościach. Nie uległam zbiorowemu szaleństwu. Byłam, bo nie ulegam modzie na ignorancje, kpinę i populizm.
A dla przeciwników - ten pochówek to symbol. I tak to należy rozumieć. Historia to z definicji przeszłość, więc i tak nasze wnuki będą na to inaczej patrzeć, tak jak my wychwalamy kontrowersyjnych sprzed wieków władców.
A poza tym wolę widzieć na własne oczy i mieć rzeczywistą wersję wydarzeń niż dawać się oszukiwać przez wszelakie media. To była naprawdę najciekawsza lekcja historii.
Ostatnia14 lata 7 miesiąc temu edycja: luna od.
- Kominiarz
- Wylogowany
- Złoty forowicz
Less
Więcej
14 lata 7 miesiąc temu #844
przez Kominiarz
Te zdjęcia pokazują, że jest w tym mieście jeszcze paru normalnych mieszkańców lub turystów, którzy nie ulegli zbiorowej gorączce pożegnania BARDZO kontrowersyjnego polityka który został pochowany w BARDZO kontrowersyjnym miejscu (na które, co podtrzymuję, absolutnie nie zasłużył).
Czas generowania strony: 0.381 s.