- Otrzymane podziękowania: 0
poza rynkiem panowała atmosfera pikniku
- luna
- Wylogowany
- Senior forum
a jak sobie zobaczysz mój ostatni wpis - właśnie o tym pisałam - rozmawiać trzeba umieć! Poza tym jak do tej pory to wszyscy rozmawiamy bardzo kulturalnie nie sądzisz? :laugh:
Ależ sądzę pani moderator .
Ta uwaga była na temat wszelakich forumowych dyskusji na wszelakich forach, bo spotkałam się z gorszą agresją niż tu.
Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.
- Kominiarz
- Wylogowany
- Złoty forowicz
potwierdzam!!!! :laugh:
- Kominiarz
- Wylogowany
- Złoty forowicz
Po raz do Julii - jadłam na Rynku w niedzielę, i owszem, ale powodem była fizjologia, a nie ideologia. I kiełbasa to też nie była. Więc nie ta bajka .
Moja droga, moje jedzenie kiełbasy na Rynku to przejaw takiej a nie innej chęci spędzenia wolnego czasu - a nie żadna ideologia. :laugh:
Po trzy - tak sobie myślę (chyba nie jestem w tej czynności osamotniona ?), że takie forumowe dyskusje to jeszcze muszą się wiele nauczyć. Trochę dorzućmy kultury, trochę jasnych argumentów, trochę poczucia humoru i będzie nam się ładniej żyło.
a jak sobie zobaczysz mój ostatni wpis - właśnie o tym pisałam - rozmawiać trzeba umieć! Poza tym jak do tej pory to wszyscy rozmawiamy bardzo kulturalnie nie sądzisz? :laugh:
- Gość
Np. my z Julią się zupełnie nie zgadzamy politycznie, a i tak lubimy:)
Poza tym do Śródziemia przychodzi się nie na polityczne dyskusje, a pooglądać ciekawe relacje z niesamowitych zakątków świata i spotkać ze znajomymi
- luna
- Wylogowany
- Senior forum
Po dwa do KIM - już mnie poinformowano, że ktoś na mnie napadł z bronią w ręku tutaj... A tu jednak niespodzianka. No cóż. Dziękuję za miłe słowa.
Po trzy - tak sobie myślę (chyba nie jestem w tej czynności osamotniona ?), że takie forumowe dyskusje to jeszcze muszą się wiele nauczyć. Trochę dorzućmy kultury, trochę jasnych argumentów, trochę poczucia humoru i będzie nam się ładniej żyło.
- Gość