- Otrzymane podziękowania: 0
Tropiciele
kolejny tęgi krakowski łeb
- kkasiek4
- Autor
- Wylogowany
- Ekspert
Less
Więcej
11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #8968
przez kkasiek4
Replied by kkasiek4 on topic Odpowiedź:kolejny tęgi krakowski łeb
admin napisał:
bo Oni bardzo religijni są -jak na polaka zreszta przystało
Ale żeby posiać trawę bez przysypania i to w takim upale bez kropli wody to już parodia i czekanie na cud. [/img]
bo Oni bardzo religijni są -jak na polaka zreszta przystało
Ostatnia11 lata 3 miesiąc temu edycja: kkasiek4 od.
Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.
- Albin
- Wylogowany
- Administrator
Less
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #8958
przez Albin
.
Zapraszam na profil prywatny:
klubpodroznikow.com/tatromaniak-autor?showall=1
.
.
.
Replied by Albin on topic Odpowiedź:kolejny tęgi krakowski łeb
Robotnicy odeszli, rzeźba jak stała tak stoi ale trawy nie ma i w tym roku już raczej nie będzie na zdewastowanym zboczu ...
To że wypalona po kontenerze, kiblu i pisaku to pikuś. To żeby położyć kable w metrowej szerokości rowie rozorali 10 m i zniszczyli skarpę to też pikuś. Ale żeby posiać trawę bez przysypania i to w takim upale bez kropli wody to już parodia i czekanie na cud. Za to gołębie mają wyzerę jak mało gdzie...
. . . . . nasiona trawy zupełnie na wierzchu .
To że wypalona po kontenerze, kiblu i pisaku to pikuś. To żeby położyć kable w metrowej szerokości rowie rozorali 10 m i zniszczyli skarpę to też pikuś. Ale żeby posiać trawę bez przysypania i to w takim upale bez kropli wody to już parodia i czekanie na cud. Za to gołębie mają wyzerę jak mało gdzie...
. . . . . nasiona trawy zupełnie na wierzchu .
.
Zapraszam na profil prywatny:
klubpodroznikow.com/tatromaniak-autor?showall=1
.
.
.
Ostatnia11 lata 3 miesiąc temu edycja: Albin od.
- kkasiek4
- Autor
- Wylogowany
- Ekspert
Less
Więcej
11 lata 3 miesiąc temu #8889
przez kkasiek4
no już, zaraz usłyszę że typowa baba jestem. Co ja poradzę, że obok bzdurnego gadana bez swoich wtrąceń przejść nie mogę :blush:
- BALKANDRIVER
- Wylogowany
- Złoty forowicz
Less
Więcej
11 lata 3 miesiąc temu #8880
przez BALKANDRIVER
"Podróże są zabójcze - dla uprzedzeń, fanatyzmu i ciasnoty umysłowej."- Mark Twain
Replied by BALKANDRIVER on topic Odpowiedź:kolejny tęgi krakowski łeb
No, masz, nie dość, że się zeźliła, to jeszcze off-topa popełnia :laugh:
"Podróże są zabójcze - dla uprzedzeń, fanatyzmu i ciasnoty umysłowej."- Mark Twain
- kkasiek4
- Autor
- Wylogowany
- Ekspert
Less
Więcej
11 lata 3 miesiąc temu #8868
przez kkasiek4
BALKANDRIVER napisał:
Ożesz ale mnie kurza takie gadanie. Jak tak mu źle w pl to nie trzymamy. Z największą przyjemnością sama odwiozę go na lotnisko.
Ja nie mówię że jest cud miód i orzeszki, ale znowu nie popadajmy w skrajność. Chyba przyznacie mi racje że z bloku komunistycznego to i tak u Nas jest najlepiej. Wiem że trzeba przeć wyżej i nie ma co sie porównywać do gorszych. Ale poparzy na uwarunkowania historyczne. Wtedy każdy zrozumie że szeroko rozumiana Polska odwaliła kawał dobrej roboty i możemy sie cieszyć z tego że jest u Nas tak jak jest. Oczywiście w samozachwyt nie wpadam tylko zaciskam zęby i myślę jak by u zrobić by było jeszcze lepiej.
Sposób robienia zdjęć i pokazywanie administracji burdelu który sama tworzy jest ok. Krytykowanie Polski za całokształt to słabość człowieka ,nie Państwa.
stwierdził, że wszystko w Polsce , oprócz moczu - to gówno!
BALKANDRIVER
Ożesz ale mnie kurza takie gadanie. Jak tak mu źle w pl to nie trzymamy. Z największą przyjemnością sama odwiozę go na lotnisko.
Ja nie mówię że jest cud miód i orzeszki, ale znowu nie popadajmy w skrajność. Chyba przyznacie mi racje że z bloku komunistycznego to i tak u Nas jest najlepiej. Wiem że trzeba przeć wyżej i nie ma co sie porównywać do gorszych. Ale poparzy na uwarunkowania historyczne. Wtedy każdy zrozumie że szeroko rozumiana Polska odwaliła kawał dobrej roboty i możemy sie cieszyć z tego że jest u Nas tak jak jest. Oczywiście w samozachwyt nie wpadam tylko zaciskam zęby i myślę jak by u zrobić by było jeszcze lepiej.
Sposób robienia zdjęć i pokazywanie administracji burdelu który sama tworzy jest ok. Krytykowanie Polski za całokształt to słabość człowieka ,nie Państwa.
- BALKANDRIVER
- Wylogowany
- Złoty forowicz
Less
Więcej
11 lata 3 miesiąc temu #8866
przez BALKANDRIVER
Replied by BALKANDRIVER on topic Odpowiedź:kolejny tęgi krakowski łeb
Kibel, to podstawa narodu - pewien internauta ze Śląska stwierdził, że wszystko w Polsce , oprócz moczu - to gówno!
Coś w tym jest!
Miejmy nadzieję, iż kible znikną, a teren zielony powróci do zieloności.
Uwierzcie władycy - będziemy Was monitorować!
BALKANDRIVER
Coś w tym jest!
Miejmy nadzieję, iż kible znikną, a teren zielony powróci do zieloności.
Uwierzcie władycy - będziemy Was monitorować!
BALKANDRIVER
Czas generowania strony: 0.434 s.