Czyste Góry, Czyste Szlaki

Babia Góra i pasmo Policy - Czyste Beskidy 2014

• Gość
  • Gość
10 lata 6 miesiąc temu #10739 przez
W tej chwili prawie na pewno wiem, że nie jadę w piątek, tylko w sobotę rano. Co do samochodu na razie wszystko pozostaje bez zmian.

Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.

• Gość
  • Gość
10 lata 6 miesiąc temu #10729 przez
Ja wybieram się być może jeszcze w piątek - zależy od tego jak będę pracował - na Halę Krupową lub w sobotę od razu Krowiarki. W planie mam Perć Przyrodników i czerwony szlak na Diablak.
Czy zabiorę samochód będzie zależało od potrzeb. Na razie nie ma sensu żebym jechał sam.

Więcej
10 lata 6 miesiąc temu #10726 przez zkarola
Paweł prosił żeby podać tutaj jego numer tel: 793 103 013, gdzyby ktoś chciał się zabrać samochodem, tak jak wyżej pisze Admin.

My zostawiamy samochód na Krowiarkach i w niedzielę możemy razem schodzić, lub umówić się na dole (gdybyśmy szli innymi szlakami) by podwieźć Was po Wasz samochód.

Więcej
10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #10725 przez Albin
Po ustaleniach z Pawłem W. ruszymy z Krakowa w sobotę z samego rana prawdopodobnie z Sidziny (z przystanku "Sidzina Wielka Polana" - 1.15 godz.do schroniska. lub ze Skawicy (1.15 godz ze Skawicy Suchej Góry,
W sobotę idąc na Babią mamy ok 7 h marszu
Będzie jeszcze jakieś wolne miejsce w samochodzie.
Wracamy w niedzielę. Czy ktoś zostawia auto na Krowiarkach lub w Zawoi po zejściu z Babiej przez Markowe Szczawiny ?
.

Według wszelkich prognoz, pogoda deszczowa do czwartku i nam jak zwykle od piątku po południu zaświeci słonce :laugh:

.

Zapraszam na profil prywatny:
klubpodroznikow.com/tatromaniak-autor?showall=1
.
.
.
Załączniki:
Ostatnia10 lata 6 miesiąc temu edycja: Albin od.

Więcej
10 lata 6 miesiąc temu #10723 przez zkarola
Ja planuje w sobotę czerwonym na Babią Górę, zachód słońca i nocleg pewnie w Markowych Szczawinach, w niedzielę spacer po okolicy i powrót niebieskim na przełęcz Krowiarki.

Więcej
10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #10717 przez Albin
Część z nas ma w planie dotarcie do schroniska na Hali Krupowej już w piątek. Wieczorne ognisko lub jak kto woli grill z rusztu nad ogniskiem i nocleg w schronisku. Leniwa sobota w okolicach schroniska i popołudniowe przejście przez Halę Śmietanową i krowiarki na Babią Górę, by zdążyć na zachód słońca.
.............................
Po ochach i achach na wschodzie słońca ruszamy jeszcze niewybranym szlakiem w dół i sprzątamy szlaki. Docieramy do innych pojazdów by dotrzeć do naszych :laugh: i wzajemnie

Dokładny rozkłady jazdy dojazdu w okolice wyjścia na Halę Krupową i Krowiarki
www.krupowa.pttk.pl/index.php?modul=niusy&id=14

Ruszymy prawdopodobnie z Sidziny (z przystanku "Sidzina Wielka Polana" - 1.15 godz.do schroniska. lub Skawicy (1.15 godz ze Skawicy Suchej Góry,
Jeżeli ktoś zechce iść innymi szlakami to można wybrać :
www.krupowa.pttk.pl/index.php?modul=niusy&id=3
W sobotę idąc na Babią mamy ok 5 h marszu

Kalkulator szlaków
www.szlaki.net.pl/beskid_zywiecki.php

Tak było przed 2 laty na Hali Krupowej
www.klubpodroznikow.com/forum/43-gory-i-...log?limit=6&start=12 .

.

Zapraszam na profil prywatny:
klubpodroznikow.com/tatromaniak-autor?showall=1
.
.
.
Załączniki:
Ostatnia10 lata 6 miesiąc temu edycja: Albin od.

Czas generowania strony: 0.418 s.

Administratorem Twoich danych osobowych jest Fundacja Klubu Podróżników Śródziemie Aleja Podróżników KRS: 0000556344 na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b RODO. Skontaktować się z nami możesz mailowo [email protected]

Jeżeli chcesz wykorzystać materiały naszego autorstwa zamieszone na portalu skontaktuj się z nami: [email protected]