- Otrzymane podziękowania: 0
Czyste Góry, Czyste Szlaki
Babia Góra i pasmo Policy - Czyste Beskidy 2014
- narciarz
- Wylogowany
- Senior forum
Less
Więcej
10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #10819
przez narciarz
Replied by narciarz on topic Odpowiedź:Babia Góra i pasmo Policy - Czyste Beskidy 2014
Rafi podziel się zdjęciami ja nadal walczę z moimi
Ostatnia10 lata 6 miesiąc temu edycja: narciarz od.
Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.
- zkarola
- Wylogowany
- Administrator
Less
Więcej
10 lata 6 miesiąc temu #10817
przez zkarola
Replied by zkarola on topic Odpowiedź:Babia Góra i pasmo Policy - Czyste Beskidy 2014
Oj Rafał, nie bądź taki zachłanny, że sam je będziesz oglądać, podziel się troszkę
- raven
- Wylogowany
- Moderator
Less
Więcej
10 lata 6 miesiąc temu #10813
przez raven
rAFAŁ
Replied by raven on topic Odpowiedź:Babia Góra i pasmo Policy - Czyste Beskidy 2014
... a, miałem dołączyć fotki z akcji, ale stwierdziłem, że byłby już przesyt, jest już ich tu mnogo :woohoo:
rAFAŁ
- raven
- Wylogowany
- Moderator
Less
Więcej
10 lata 6 miesiąc temu #10811
przez raven
rAFAŁ
Replied by raven on topic Odpowiedź:Babia Góra i pasmo Policy - Czyste Beskidy 2014
Hej!
Miło było się spotkać i w szczytnym celu powędrować po szlakach wokół Babiej Góry. Nikt by nie przypuszczał, ale ludzie zostawiają kupę śmieci w naszych pięknych górach. Więcej takich akcji i oby zarazić większą ilość ludzi aby dołączyła się do sprzątania, przecież wspólnych gór.
Do zobaczenia w Gorcach
Miło było się spotkać i w szczytnym celu powędrować po szlakach wokół Babiej Góry. Nikt by nie przypuszczał, ale ludzie zostawiają kupę śmieci w naszych pięknych górach. Więcej takich akcji i oby zarazić większą ilość ludzi aby dołączyła się do sprzątania, przecież wspólnych gór.
Do zobaczenia w Gorcach
rAFAŁ
- narciarz
- Wylogowany
- Senior forum
Less
Więcej
10 lata 6 miesiąc temu #10810
przez narciarz
Replied by narciarz on topic Odpowiedź:Babia Góra i pasmo Policy - Czyste Beskidy 2014
Tak samo dodam zdjęcia od siebie tylko jak znajdę troszkę czasu
- Pablo23
- Wylogowany
- Świeżak
Less
Więcej
10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #10809
przez Pablo23
Replied by Pablo23 on topic Odpowiedź:Babia Góra i pasmo Policy - Czyste Beskidy 2014
Cóż tu komentować i znowu udana akcja - to już staje się nudne .
Całe szczęście, że Albin "Prezes" dał się przekonać i pojechał pomimo narzekania i czarnowidztwa. Wielka tu moja zasługa - mam do pogody szczęście :laugh: Fotki pozostawiam prócz jednej bez komentarzy - Albin jak to on w pewnym momencie zaproponował naszej czwórce przekopanie łaty śnieżnej w poszukiwaniu śmieci - z wyrozumiałością i stoicyzmem pozostała trójka Krzychu, Rafał, Paweł, z pełną radością w głosie dała odpór propozycji i powiedziała - NIE !
. . . . . . . . . . . . .
Całe szczęście, że Albin "Prezes" dał się przekonać i pojechał pomimo narzekania i czarnowidztwa. Wielka tu moja zasługa - mam do pogody szczęście :laugh: Fotki pozostawiam prócz jednej bez komentarzy - Albin jak to on w pewnym momencie zaproponował naszej czwórce przekopanie łaty śnieżnej w poszukiwaniu śmieci - z wyrozumiałością i stoicyzmem pozostała trójka Krzychu, Rafał, Paweł, z pełną radością w głosie dała odpór propozycji i powiedziała - NIE !
. . . . . . . . . . . . .
Ostatnia10 lata 6 miesiąc temu edycja: Pablo23 od.
Czas generowania strony: 0.477 s.