Foto Safari - 4 zamki w wekend majowy

Więcej
14 lata 7 miesiąc temu #724 przez Albin
Raffi, Ty koniecznie i cieszę się jak dasz radę faktycznie na taki maratonik .
w Malborku noclegi mam zaklepane w 3 wariantach a resztę trasy w zależności od oczekiwań reszty i ilości ludzików.

.

Zapraszam na profil prywatny:
klubpodroznikow.com/tatromaniak-autor?showall=1
.
.
.

Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.

• Gość
  • Gość
14 lata 7 miesiąc temu #723 przez
Ja chętnie - jeśli jeszcze można.

Więcej
14 lata 7 miesiąc temu #720 przez Albin
Foto Safari na zamki nieco się modyfikuje bo Icelander się wycofał więc ten sposób podróżowania odpadł i zostaje nasze jakże lubiane PKP :laugh: . Ja i Draconn jedziemy a czy ktoś jeszcze dołączy ? wersja trasy podobna a noclegi to kwatery po 25-30 od osoby za noc lub bierzemy namioty i ..mamy szybkie wakacje pod namiotem z fotkami. PKP oferuje bilety weekendowe i można by sprawdzić ile dni to da na jednym bilecie.
Czyli jakoby zaczynamy od nowa:
draconn i ja
ktoś jeszcze w takiej wersji ?

.

Zapraszam na profil prywatny:
klubpodroznikow.com/tatromaniak-autor?showall=1
.
.
.

Więcej
14 lata 7 miesiąc temu #710 przez asiakas
B) jasne, nie ma problemu, tak sobie zapytałam. na forum trafiłam własnie po dostaniu linka o pokazie Pekin i tak sie zaczełam w czytywac w portal. bede śledzic info. na slajdy chetnie wpadnę choc szkoda ze to poniedziałaki, ale może czasem uda mi się zagladnąc

Więcej
14 lata 7 miesiąc temu #708 przez Kominiarz
No ja nie wiem moja droga czy jak jesteś pierwszy raz na forum to możesz jechać. Może jak będziesz aktywnie się na tym forum udzielać i przychodzić na slajdy no i ładnie uśmiechniesz się do admina to Twoja prośba zostanie rozpatrzona pozytywnie. :laugh: :laugh:
Tylko póki co to nie wiadomo ile do końca osób jedzie i jakim środkiem transportu

Więcej
14 lata 7 miesiąc temu #704 przez asiakas
jestem pierwszy raz na tym portalu, zainteresował mnie wypad na zamki /kiedys co prawda przerobiłam podobna trase z aparatem/, ale tym bardziej uważam ze warto. posty sa stare, na ile sprawa aktualna, czy sa miejsca i ew ile miejsc, rezerwowaliscie juz noclegi?

pozdrawiam
asia

Czas generowania strony: 0.407 s.

Administratorem Twoich danych osobowych jest Fundacja Klubu Podróżników Śródziemie Aleja Podróżników KRS: 0000556344 na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b RODO. Skontaktować się z nami możesz mailowo [email protected]

Jeżeli chcesz wykorzystać materiały naszego autorstwa zamieszone na portalu skontaktuj się z nami: [email protected]