Foto Safari - 4 zamki w wekend majowy

Więcej
14 lata 8 miesiąc temu #485 przez Kominiarz
A czy ja mogę prosić o informacje zwrotne na maila czy moje zgłoszenie zostało przyjęte czy nie? Bo ja się wstępnie zgłosiłam ale nie wiem czy jestem wśród tej 4 wybrańców? :laugh:

Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
14 lata 8 miesiąc temu #483 przez Albin
Na chwilę obecną są 4 osoby fotografujące z doświadczeniem i sprzętem i dla takich osób jest ten wyjazd przygotowywany. Załatwiane są extra wejścia do miejsc na co dzień niedostępnych na planowanych zamkach. przy 7 osobach średni koszt za paliwo to po ok. 150/ os natomiast noclegi jeszcze są wyznaczane w zależności od zaklepania planowanej trasy. W Malborku jest kwatera prywatna gdzie pok. 2 os. z łazienkami i TV są po 30/os ( sprawdzone) i takich noclegów szukamy na trasie jedzenie każdy planuje samodzielnie bo nie znamy Waszych możliwości ... myślę że cały koszt /os powinien być bezpiecznie 500-600,-

ruszamy z Krakowa i następnie przez Łódź i Toruń (tuż przed Toruniem Otłoczyn (miejsca przeklęte) - Chełmża (kościół gotycki) - Chełmno (architektura gotycka) - Świecie (zamek krzyżacki) - Górna Grupa (miejsca przeklęte) - Grudziądz (twierdza pruska) - Gniew (zamek krzyż) - Tczew (most kolejowy) - Malbork - zamek - Sztum - Kwidzyń (zamek ) - Radzyń Chełmiński (zamek krzyż) - Brodnica (zamek krzyżacki) - Golub Dobrzyń (Anna z wazą) - Toruń (twierdza rosyjska i Ojciec dyrektor) - Łódź - Kraków.
w zależności jak będzie z czasem to po drodze jest kilka mniejszych zamków a że to wiosna w pełnym rozkwicie to i ogrody czy parki przy zamkowe będą ciekawe .

.

Zapraszam na profil prywatny:
klubpodroznikow.com/tatromaniak-autor?showall=1
.
.
.

• Gość
  • Gość
14 lata 8 miesiąc temu #482 przez
To ja już na 100% zdecydowany. Ruszamy "Walusiem" we czwartek 29.04 nad ranem. Z okrzykiem na ustach "Stop krzyżackim najeźdźcom!"

Więcej
14 lata 8 miesiąc temu #471 przez Albin
Heretyczka, szczegóły niebawem bo przygotowuję z Icelanderem "marszrutkę" prze cały kraj :-) bo punktów będzie dużo z naciskiem na zamki krzyżackie. może podaj tutaj linka do swoich fotek bo masz się czym pochwalić ... widziałem i zwłaszcza architektura jest miodzio ...

.

Zapraszam na profil prywatny:
klubpodroznikow.com/tatromaniak-autor?showall=1
.
.
.

Więcej
14 lata 8 miesiąc temu #470 przez heretyczkaa
Witam :D z przyjemnością dołączę do tej "wyprawy" proszę o szczegóły :D

• Gość
  • Gość
14 lata 8 miesiąc temu #463 przez
to ja sie pisze na ten wyjazd:D
Łukasz Bejster

Czas generowania strony: 0.377 s.

Administratorem Twoich danych osobowych jest Fundacja Klubu Podróżników Śródziemie Aleja Podróżników KRS: 0000556344 na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b RODO. Skontaktować się z nami możesz mailowo [email protected]

Jeżeli chcesz wykorzystać materiały naszego autorstwa zamieszone na portalu skontaktuj się z nami: [email protected]