- Otrzymane podziękowania: 0
Foto Safari - 4 zamki w wekend majowy
- Kominiarz
- Wylogowany
- Złoty forowicz
Less
Więcej
14 lata 8 miesiąc temu #485
przez Kominiarz
Replied by Kominiarz on topic Odpowiedź:Foto Safari - 4 zamki w wekend majowy
A czy ja mogę prosić o informacje zwrotne na maila czy moje zgłoszenie zostało przyjęte czy nie? Bo ja się wstępnie zgłosiłam ale nie wiem czy jestem wśród tej 4 wybrańców? :laugh:
Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.
- Albin
- Autor
- Wylogowany
- Administrator
Less
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
14 lata 8 miesiąc temu #483
przez Albin
.
Zapraszam na profil prywatny:
klubpodroznikow.com/tatromaniak-autor?showall=1
.
.
.
Replied by Albin on topic Odpowiedź:Foto Safari - 4 zamki w wekend majowy
Na chwilę obecną są 4 osoby fotografujące z doświadczeniem i sprzętem i dla takich osób jest ten wyjazd przygotowywany. Załatwiane są extra wejścia do miejsc na co dzień niedostępnych na planowanych zamkach. przy 7 osobach średni koszt za paliwo to po ok. 150/ os natomiast noclegi jeszcze są wyznaczane w zależności od zaklepania planowanej trasy. W Malborku jest kwatera prywatna gdzie pok. 2 os. z łazienkami i TV są po 30/os ( sprawdzone) i takich noclegów szukamy na trasie jedzenie każdy planuje samodzielnie bo nie znamy Waszych możliwości ... myślę że cały koszt /os powinien być bezpiecznie 500-600,-
ruszamy z Krakowa i następnie przez Łódź i Toruń (tuż przed Toruniem Otłoczyn (miejsca przeklęte) - Chełmża (kościół gotycki) - Chełmno (architektura gotycka) - Świecie (zamek krzyżacki) - Górna Grupa (miejsca przeklęte) - Grudziądz (twierdza pruska) - Gniew (zamek krzyż) - Tczew (most kolejowy) - Malbork - zamek - Sztum - Kwidzyń (zamek ) - Radzyń Chełmiński (zamek krzyż) - Brodnica (zamek krzyżacki) - Golub Dobrzyń (Anna z wazą) - Toruń (twierdza rosyjska i Ojciec dyrektor) - Łódź - Kraków.
w zależności jak będzie z czasem to po drodze jest kilka mniejszych zamków a że to wiosna w pełnym rozkwicie to i ogrody czy parki przy zamkowe będą ciekawe .
ruszamy z Krakowa i następnie przez Łódź i Toruń (tuż przed Toruniem Otłoczyn (miejsca przeklęte) - Chełmża (kościół gotycki) - Chełmno (architektura gotycka) - Świecie (zamek krzyżacki) - Górna Grupa (miejsca przeklęte) - Grudziądz (twierdza pruska) - Gniew (zamek krzyż) - Tczew (most kolejowy) - Malbork - zamek - Sztum - Kwidzyń (zamek ) - Radzyń Chełmiński (zamek krzyż) - Brodnica (zamek krzyżacki) - Golub Dobrzyń (Anna z wazą) - Toruń (twierdza rosyjska i Ojciec dyrektor) - Łódź - Kraków.
w zależności jak będzie z czasem to po drodze jest kilka mniejszych zamków a że to wiosna w pełnym rozkwicie to i ogrody czy parki przy zamkowe będą ciekawe .
.
.
.
.
- Gość
14 lata 8 miesiąc temu #482
przez
Replied by on topic Odpowiedź:Foto Safari - 4 zamki w wekend majowy
To ja już na 100% zdecydowany. Ruszamy "Walusiem" we czwartek 29.04 nad ranem. Z okrzykiem na ustach "Stop krzyżackim najeźdźcom!"
- Albin
- Autor
- Wylogowany
- Administrator
Less
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
14 lata 8 miesiąc temu #471
przez Albin
.
.
.
.
Replied by Albin on topic Odpowiedź:Foto Safari - 4 zamki w wekend majowy
Heretyczka, szczegóły niebawem bo przygotowuję z Icelanderem "marszrutkę" prze cały kraj bo punktów będzie dużo z naciskiem na zamki krzyżackie. może podaj tutaj linka do swoich fotek bo masz się czym pochwalić ... widziałem i zwłaszcza architektura jest miodzio ...
.
.
.
.
- heretyczkaa
- Wylogowany
- Świeżak
Less
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
14 lata 8 miesiąc temu #470
przez heretyczkaa
Replied by heretyczkaa on topic Odpowiedź:Foto Safari - 4 zamki w wekend majowy
Witam z przyjemnością dołączę do tej "wyprawy" proszę o szczegóły
- Gość
14 lata 8 miesiąc temu #463
przez
Replied by on topic Odpowiedź:Foto Safari - 4 zamki w wekend majowy
to ja sie pisze na ten wyjazd:D
Łukasz Bejster
Łukasz Bejster
Czas generowania strony: 0.377 s.