- Otrzymane podziękowania: 0
Czyste Góry, Czyste Szlaki
Czyste Bieszczady 2014
- BeataF
- Wylogowany
- Moderator
Less
Więcej
10 lata 1 miesiąc temu #11742
przez BeataF
Replied by BeataF on topic Odpowiedź:Czyste Bieszczady 2014
E tam! Emocje opadły to nie ma co opisywać A że na spacerze spotkaliśmy niedźwiedzia który wyszedł "z za krzoka" w miejscu w którym byliśmy 30 sekund wcześniej! A kogo to obchodzi
O tym na co zwracają uwagę współczesne kobiety! podpowiem,że przydaje się masło i pasta do zębów! :laugh:
Co kogo trąciło i dlaczego był to Bieszczadzki Anioł, co na przełęczy pod Tarnicą robią "Troskliwe Misie" z Huty :blush:
Co to znaczy, że ambona jest 2 cydry stąd i jak to jest spędzić noc z 7 facetami!!! Tego nie będę opisywać! To są tajemnice pokoju nr 3 !!!
Wyjazd był super!
Zdjęcia będą wieczorem
O tym na co zwracają uwagę współczesne kobiety! podpowiem,że przydaje się masło i pasta do zębów! :laugh:
Co kogo trąciło i dlaczego był to Bieszczadzki Anioł, co na przełęczy pod Tarnicą robią "Troskliwe Misie" z Huty :blush:
Co to znaczy, że ambona jest 2 cydry stąd i jak to jest spędzić noc z 7 facetami!!! Tego nie będę opisywać! To są tajemnice pokoju nr 3 !!!
Wyjazd był super!
Zdjęcia będą wieczorem
Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.
- raven
- Wylogowany
- Moderator
Less
Więcej
10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #11741
przez raven
rAFAŁ
Replied by raven on topic Odpowiedź:Czyste Bieszczady 2014
Hej!
To była ostatnia tegoroczna akcja "Czyste Góry Czyste Szlaki", która wylądowała Bieszczadach. Mimo dużej odległości, ludzie z klubu dopisali, wędrując po różnych bieszczadzkich szlakach.
Dziękuję wszystkim za towarzystwo, mam nadzieję, że w przyszłym roku też się spotkamy na szlakach pod szyldem naszej akcji.
Bieszczadzka pogoda dopisała a uroku dodawała bacówka, w której nocowaliśmy. Co do drewna na ognisko, to chyba przy 17 osobach, tyle ja naliczyłem, nie jest problemem zrzucić się i oddać kasę Patrycji?
Kilka zdjęć ze wspólnego wyjazdu:
Bacówkowe piątkowe powitania
W drodze na Bukowe Berdo, Medyk dzielny towarzysz
Pierwsze śmieci
Połonina Dźwiniacka
Od Tarnicy czerwonym szlakiem na Szeroki Wierch, tam można poczuć Bieszczady
... i radosny powrót do Bacówki w świetle czołówek :laugh:
...niedzielny spacer do rezerwatu "Sine Wiry" też okazał się zaskakujący i emocjonujący, o czym napiszą i udokumentują ludziska z naszej mocnej, radosnej grupy.
To była ostatnia tegoroczna akcja "Czyste Góry Czyste Szlaki", która wylądowała Bieszczadach. Mimo dużej odległości, ludzie z klubu dopisali, wędrując po różnych bieszczadzkich szlakach.
Dziękuję wszystkim za towarzystwo, mam nadzieję, że w przyszłym roku też się spotkamy na szlakach pod szyldem naszej akcji.
Bieszczadzka pogoda dopisała a uroku dodawała bacówka, w której nocowaliśmy. Co do drewna na ognisko, to chyba przy 17 osobach, tyle ja naliczyłem, nie jest problemem zrzucić się i oddać kasę Patrycji?
Kilka zdjęć ze wspólnego wyjazdu:
Bacówkowe piątkowe powitania
W drodze na Bukowe Berdo, Medyk dzielny towarzysz
Pierwsze śmieci
Połonina Dźwiniacka
Od Tarnicy czerwonym szlakiem na Szeroki Wierch, tam można poczuć Bieszczady
... i radosny powrót do Bacówki w świetle czołówek :laugh:
...niedzielny spacer do rezerwatu "Sine Wiry" też okazał się zaskakujący i emocjonujący, o czym napiszą i udokumentują ludziska z naszej mocnej, radosnej grupy.
rAFAŁ
Ostatnia10 lata 1 miesiąc temu edycja: raven od.
- TaPtica
- Wylogowany
- Ekspert
Less
Więcej
10 lata 1 miesiąc temu #11740
przez TaPtica
Replied by TaPtica on topic Odpowiedź:Czyste Bieszczady 2014
Beata, bardzo głośno się śmiałam, kiedy zobaczyłam tego mema, który zamieściłaś. Lepiej trafić nie mogłaś. Choć nie byłam przy tym (ależ żal mi zad ściska!) to znam z opowieści Pawła, co albo raczej kto Was zaszedł od tyłu :laugh:
- raven
- Wylogowany
- Moderator
Less
Więcej
10 lata 1 miesiąc temu #11739
przez raven
rAFAŁ
Replied by raven on topic Odpowiedź:Czyste Bieszczady 2014
Beata, bravo :laugh: , fota oddaje wszystko, super! , czekamy na opis, żeby inni też zrozumieli
rAFAŁ
- Medyk
- Wylogowany
- Świeżak
Less
Więcej
10 lata 1 miesiąc temu #11738
przez Medyk
Replied by Medyk on topic Odpowiedź:Czyste Bieszczady 2014
Trafne, trafne ^^^
- BeataF
- Wylogowany
- Moderator
Less
Więcej
10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #11737
przez BeataF
Replied by BeataF on topic Odpowiedź:Czyste Bieszczady 2014
Ostatnia10 lata 1 miesiąc temu edycja: BeataF od.
Czas generowania strony: 0.486 s.